Royal Rhapsody

Zeelandia zal ook dit jaar weer een grandioos galaconcert geven aan de vooravond van Koningsdag, 26 april 2015: Royal Rhapsody. Dit jaar staat dit concert in het teken van de muziek van de legendarische popgroep Queen.

Samen met de getalenteerde zangers en zangeressen van zanggroep The Rare Vocals zal het harmonieorkest van Zeelandia weer een sensationeel avondvullend programma verzorgen, met als stralend middelpunt de gedecoreerden die diezelfde dag een Koninklijke onderscheiding hebben mogen ontvangen.

Zanggroep the rare vocals bestaat uit 2 zangers (Tom en Roger) en 2 zangeressen (Loes en Nanneke), allemaal talenten opgeleid op het conservatorium in Tilburg. U kunt ze al gehoord hebben in Zeeland, en wel tijdens de samenloop voor hoop afgelopen jaar. Deze zelfverklaarde ‘nachtegaaltjes’ zullen u versteld doen staan!

Evenals vorige edities verwachten we weer een bomvolle zaal, dus koop tijdig uw toegangskaarten. Deze zijn vanaf 1 april voor slechts € 7,50 te verkijgen bij supermarkt JUMBO, Tonny Willemsen en Van de Walle Wellness.