Bestel Tickets

Zinderend Zeelandia

Een 125 jarig jubileum dient groots gevierd te worden! Dat is precies wat Zeelandia doet met als absoluut hoogtepunt het weekend van 16 en 17 juni aanstaande. Met heel veel trots presenteren we in hartje Zeeland twee avondvullende muzikale voorstellingen van allure. Het terrein bij Sporthal de Hekel waar voorheen basisschool de Wizzert stond, wordt omgetoverd tot een heus festivalterrein.

Vrijdagavond 16 juni: De Vrijthof Vrijdag

De vrijdagavond is gereserveerd voor een galaconcert van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. We zijn enorm trots dat dit internationaal bekende orkest Zeeland vereert met hun komst. Dit 50-koppige professionele orkest is bekend van haar theatershows door heel Nederland waarbij men vaak samenwerkt met bekende Nederlandse artiesten. Wie een klassiek symfonie orkest verwacht, komt bedrogen uit. Met een vaste ritmesectie bestaande uit gitaar, toetsen, bas en drums hebben ze de lichte muziek tot hun belangrijkste genre gemaakt. Het resultaat: spectaculaire shows, met als laatste voorbeeld de SPACE concertreeks, waarbij o.a. muziek van Michael Jackson en de Soundtracks van Star Wars en E.T. worden vertolkt. Het festivalterrein zal deze avond omgetoverd worden tot een Zeelandse versie van het Maastrichtse Vrijthof tijdens de beroemde concerten van Andre Rieu. Dat betekent een plein vol goede zitplaatsen en daaromheen worden plekken gecreëerd waar gasten bovendien nog kunnen genieten van een exclusief 5 gangen diner! Deze ambiance gecombineerd met de muzikale bijdrage van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht kan niet anders dan een bijzonder magische avond opleveren. Het diner start om 19.30 uur, het concert begint om 21.00 uur.

Standaardticket: EUR: 15,-
Dinerarrangement: EUR: 85,- (inclusief 5 gangen diner + drank)
Het dinerarrangement is inclusief toegang tot het concert!
Let op: via Sponsoren, Rabobank en Vriendenkring Zeelandia zijn kortingsacties actief!

Zaterdagavond 17 juni: De Zinderende Zaterdag

Deze avond is het de beurt aan alles wat Zeeland op muzikaal gebied te bieden heeft. Als ware het een echte ‘Night of the Proms’, komt al het Zeelands zangtalent op het podium om onder begeleiding van Harmonie, Slagwerkgroep en combo echte pop- en rockklassiekers ten gehore te brengen. Een grandioze feestavond waarin het vooral meezingen, meezwaaien en dansen wordt! Een tiental Zeelandse zangers- en zangeressen zingen alleen maar bekende hits: van Stevie Wonder tot Kensington en van Boudewijn de Groot tot Bruno Mars. Herkenning voor iedereen van 8 tot 88! Zeelandia is er bijzonder trots op dat ze dankzij de hulp en inzet van veel vrijwilligers en sponsoren deze Zinderende Zaterdagavond kan aanbieden aan alle Zeelanders zonder entree te heffen.

Aanvang concert: 20.30 uur, terrein open vanaf 19.30 uur; toegang gratis

Tickets niet ontvangen? Check even je ‘SPAM’ / ‘Ongewenste E-mail’ en klik op ‘Het bericht is geen ongewenste e-mail’.

16 juni, 2017 19:30 - 17 juni, 2017 23:59
Vlasroot 35, 5411 AC Zeeland, Nederland

Ticket Prijs* Aantal
Zinderend Zeelandia – Vrijdag – Standaard € 15
Zinderend Zeelandia – Vrijdag – VIP
   inclusief concert & diner
€ 85 Uitverkocht
Zinderend Zeelandia – Zaterdag – Standaard GRATIS

Kortingcodes kunnen worden ingewisseld in het ‘Winkelmandje‘. Kies eerst het aantal kaarten en druk op ‘Bestellen‘.

*exclusief €1,00 servicekosten